Van stopcontact en netwerkkabel tot volledige elektriciteitsinstallaties, domotica- en alarmsystemen

Degelijke elektriciteitsoplossingen voor meer levenscomfort

Net-Elek in Antwerpen (Oostmalle) is niet zomaar een installatiebedrijf van elektriciteitsoplossingen. We bieden namelijk verschillende diensten aan, waarmee u het leven nog aangenamer kunt maken.

Onze activiteiten:

Plaatsing van elektrische installaties

Wij ontwerpen en installeren een nieuwe elektriciteitsinstallatie, breiden een bestaand systeem uit of passen het aan. Ook onderhouden we volledige systemen. Dankzij onze ervaring krijgt u van ons advies op maat.

Communicatienetwerken voor telefoon, televisie, radio en internet

Net-Elek tekent data- en communicatienetwerken uit en installeert ze op maat. Ook service en onderhoud van het systeem of eventuele uitbreidingen verzorgen wij vlekkeloos voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

Innovatieve huisautomatisering
of domotica

Met een domoticasysteem kunnen wij allerlei toepassingen in woning of bedrijf automatiseren. Bijvoorbeeld verwarming, koeling en ventilatie, verlichting en zonwering, televisie en audio, alarmsystemen en nog veel meer. Wij werken met de domoticastandaard KNX, de technologie die wereldwijd gebruikt wordt.

Beveiligings- en alarminstallaties

Met een elektronisch inbraaksignaleringssysteem kunt u ervoor zorgen dat de kans op inbraak in uw onderneming of woning veel kleiner wordt. Bij Net-Elek kunt u terecht voor een alarm- of beveiligingssysteem op maat met alle bijbehorende service.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de verschillende diensten van Net-Elek? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op!