Uw specialist in huis automatisatie voor Noord-Antwerpen en Kempen.

Degelijke elektriciteitsoplossingen voor meer levenscomfort

Net-Elek in Antwerpen (Oostmalle) is niet zomaar een installatiebedrijf van elektriciteitsoplossingen. We bieden namelijk verschillende diensten aan, waarmee u het leven nog aangenamer kunt maken.

ONZE ACTIVITEITEN:

Innovatieve huisautomatisering
of domotica

Met een domoticasysteem kunnen wij allerlei toepassingen in woning of bedrijf automatiseren. Bijvoorbeeld verwarming, koeling en ventilatie, verlichting en zonwering, televisie en audio, alarmsystemen en nog veel meer. Wij werken met de domoticastandaard KNX, de technologie die wereldwijd gebruikt wordt.

Werf Itegem woon- & leefautomatisatie

Dit is 1 van onze KNX projecten waar we het systeem volledig geïntegreerd hebben in de woning.
Hier zijn we niet gestopt bij het sturen van verlichting, verwarming en ventilatie. De eigenaar kan alles van op afstand bedienen van verlichting tot zijn eigen homecinema, zwembad en audio.
Zoals je kan zien op de foto's hebben we hier ook gekozen voor een netwerkkast waar we alles in verzamelen dat ook maar iets met netwerk te maken heeft. Dit doen we zodat we een propere afwerking kunnen garanderen en alles centraal staat. 


Afwerking: Voor de afwerking maakte we gebruik van verschillende merken, zo hebben we stopcontacten van Niko gebruikt, drukknoppen van Basalte en bewegingsmelder van zowel Basalte als Zennio gebruikt.

Werf Betekom

Hier zie je een project waar we ons enkel gefocust hebben op verlichting. De klant heeft gekozen voor afwerking van Niko schakelmateriaal in combinatie met de mini-bewegingsmelders van Zennio. Hij heeft 1 centrale bediening met de Z41 van Zennio die hij één op één kan overnemen zonder bijkomende kosten. 


Afwerking: Hier hebben we dus Niko schakelmateriaal gebruikt in combinatie met het KNX automatisatie systeem. Ook hebben we mini-bewegingsmelders geplaatst in de ruimtes waar men makkelijk vergeet het licht uit te doen, hiermee beperken we het eventuele energie verlies van de woning. Het centrale bedieningsscherm komt van Zennio. Voor de verlichting hebben we op sommige plaatsen LED strips geplaatst.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de verschillende diensten van Net-Elek? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op!